Kom och sommarjobba hos oss!

 

Vi söker nu 3-4 sommarjobbare för olika uppdrag inom fastighetsskötsel och 1 sommarjobbare till vår företagskunds lager.

 

Jobbet inom fastighetsskötseln utförs hos kunderna, som i regel är hushåll och fastighetsbolag runtom i Sjundeå. Det handlar främst om olika trädgårdstjänster, t.ex. gräsklippning, ogräsrensning, gårdsstädning m.m., men även fönstertvätt och andra liknande tjänster. Förutsätter möjlighet att röra sig självständigt runt om i Sjundeå.

 

Jobbet som packare/lagerarbetare gäller nätbutiksteamet hos vår företagskund OIDO Oy AB/mydreamday.fi i Sjundeå. Lagerjobbet handlar främst om att packa fest- och bakprodukter i olika format, men också ihop-plockning av beställningar och andra uppgifter kan ingå enligt behov. Du behöver inte ha erfarenhet av motsvarande jobb, för inskolning ingår.

 

Vi förväntar oss av dig:

  • Noggrannhet, omsorgsfullhet och punktlighet
  • Positiv attityd och flit
  • Självständigt och proaktivt arbetssätt

Vi erbjuder dig:

  • En pålitlig arbetsgivare
  • Trevlig arbetsmiljö
  • Lön enligt branschens kollektivavtal

Vi prioriterar sökanden som fyllt 16 år innan sommarsäsongen inleds.

Arbetstiden är oregelbunden och beror på när och hur mycket tjänster Cleos kunder beställer. Vi kan alltså inte garantera att du kommer att få utföra ett visst antal arbetstimmar varje vecka.

 

Cleo Sommarjobb eftersträvar att vara en schysst arbetsgivare, och vi vill att det ska vara en trevlig erfarenhet att jobba hos oss. Vi följer branschens kollektivavtal och du får ett arbetsavtal i början av arbetsförhållandet och ett arbetsintyg i slutet av säsongen. Lönen, som är 9,92 €/timme, betalas ut två gånger per månad.

Skicka en fritt formulerad ansökan med cv till rekry@cleo.fi senast 10.4.2022