Rekryteringen för sommarsäsongen 2024 är nu öppen. Skicka in din fritt formulerade ansökan till rekry@cleo.fi. Om du vill kan du också skicka med ditt cv, men det är inte nödvändigt. Vi vill ha din ansökan senast 13.4.2024. Vi prioriterar sökande som fyllt 16 år innan sommarsäsongen inleds.

Jobbet utförs hos kunderna, som i regel är hushåll runtom i Sjundeå. Vi säljer främst olika trädgårdstjänster, t.ex. gräsklippning, ogräsrensning, gårdsstädning m.m., men även fönstertvätt och andra liknande tjänster. Förutsätter möjlighet att röra sig självständigt runt om i Sjundeå.

Arbetstiden är oregelbunden och beror på när och hur mycket tjänster Cleos kunder beställer. Vi kan alltså inte garantera att du kommer att få utföra ett visst antal arbetstimmar varje vecka.

Cleo Sommarjobb eftersträvar att vara en schysst arbetsgivare, och vi vill att det ska vara en trevlig erfarenhet att jobba hos oss. Vi följer branschens kollektivavtal och du får ett arbetsavtal i början av arbetsförhållandet och ett arbetsintyg i slutet av säsongen. Lönen, som är 10,56 €/timme, betalas ut två gånger per månad.